hrvatski.ba

Notifikacija
Zadnje vijesti
Edin Forto više nije premijer Županije Sarajevo
8. veljače 2023.
Veleposlanici Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira još jednom potvrđuju svoju dosljednu podršku visokom predstavniku
8. veljače 2023.
Vijeća ministara BiH odobrilo milijun KM za pomoć Turskoj
8. veljače 2023.
NAJAVLJUJEMO “Poklade u Busovači 2023.”
8. veljače 2023.
Preminula Branka Veselinović, bila je najstarija glumica na svijetu
8. veljače 2023.
  • Naslovna
  • Vijesti
    • Busovača
    • ŽSB
    • BiH
    • Svijet
  • Crna kronika
  • Sport
  • Magazin
    • Moda
    • Zdravlje
    • Gastro
    • Celebrity
  • Zanimljivosti
  • Biznis
  • Kolumne
hrvatski.bahrvatski.ba
Aa
  • Vijesti
  • Crna kronika
  • Sport
  • Kolumne
  • Magazin
Traži
  • Naslovna
  • Vijesti
    • Busovača
    • ŽSB
    • BiH
    • Svijet
  • Crna kronika
  • Sport
  • Magazin
    • Moda
    • Zdravlje
    • Gastro
    • Celebrity
  • Zanimljivosti
  • Biznis
  • Kolumne
Prati nas
© 2022 Hrvatski.ba Sva prava zadržana. Zabranjeno preuzimanje sadržaja bez dozvole izdavača.
hrvatski.ba > Magazin > Gastro > Lijeni čokoladni kolač od samo 5 sastojaka gotov za nekoliko minuta
GastroIzdvojeno

Lijeni čokoladni kolač od samo 5 sastojaka gotov za nekoliko minuta

Redakcija 27. kolovoza 2022.
Ažurirano 2022/08/27 at 6:46 PM
Dijeli
1 Min Čitanja
Dijeli

Svoj omiljeni namaz od lješnjaka iskoristi za pripremu jednostavnog kolača od samo pet sastojaka, koji iz blendera ide ravno u pećnicu.

Trebat će ti otprilike pet minuta za pripremu, a ostatak će posla odraditi tvoja pećnica. Namaz u svakom slučaju treba biti na sobnoj temperaturi, a banane zrele i narezane na kolutiće. Po želji ohlađeni kolač pospi kakaom i posluži uz malo tučenog vrhnja.

Sastojci:

375 g namaza od lješnjaka

3 velika jaja

2 zrele banane

5 g praška za pecivo

40 g kakaa

Priprema: Zagrij pećnicu na 180 stupnjeva. Namasti duguljasti kalup za kruh. Banane oguli i nareži na male kolutove. Ubaci sve sastojke u blender i blendaj dok smjesa ne postane glatka. Prelij smjesu u kalup i peci otprilike 50 minuta, sve dok čačkalica kojom si probola sredinu ne izađe čista. Ovaj će kolač malo splasnuti kad se bude hladio pa se nemoj uzrujavati. Najbitnije je da ga režeš potpuno ohlađenog kako bi kriške bile uredne i vizualno privlačne.

Redakcija 27. kolovoza 2022.
Prethodna vijesti S lažnih web adresa kradu osobne podatke, novac i podatke o karticama
Sljedeća vijest Iffland i Popović pobjednici Red Bull Cliff Divinga u Mostaru

Najčitanije

Čović: Kandidaturom Borjane Krišto poboljšat ćemo odnose u BiH, a s HNS-om čvrsto štitimo hrvatske interese
BiH Izdvojeno 4. srpnja 2022.
Nikica i Milka Livaja iz Busovače proslavili 50. godišnjicu braka
Busovača Izdvojeno 2. srpnja 2022.
Bračni par iz Fojnice popeo se na Triglav, najviši planinski vrh Julijskih Alpa
Izdvojeno Vijesti ŽSB 29. kolovoza 2022.
Nakić: “Sretan sam, ovo je poruka da Hrvati u BiH nisu zaboravljeni”
BiH Izdvojeno Vijesti ŽSB 20. srpnja 2022.
Ad imageAd image

Možda će vam se također svidjeti

BiHIzdvojenoVijesti

Edin Forto više nije premijer Županije Sarajevo

8. veljače 2023.
BiHIzdvojenoVijesti

Veleposlanici Upravnog odbora Vijeća za provedbu mira još jednom potvrđuju svoju dosljednu podršku visokom predstavniku

8. veljače 2023.
BiHIzdvojenoVijesti

Vijeća ministara BiH odobrilo milijun KM za pomoć Turskoj

8. veljače 2023.
  • Impressum / Kontakt
  • Zaštita privatnosti
  • Marketing
  • Dojavi vijest
Prati nas

© 2022 Hrvatski.ba Sva prava zadržana.

Removed from reading list

Undo

Lost your password?